Mand lå og sov på et garagetag

9. november 2022 112

Tirsdag morgen klokken 7:30 blev der ringet til politiet fra en adresse i Sønderborg, hvor beboeren fortalte, at der lå en sovende mand på garagetaget.

“Vi sender en patrulje til adressen og de får vækket en 40-årige mand, som var påvirket af stoffer”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

“Betjentene visiterer manden og finder 79,4 gram hash på ham og de vælger derfor at anholde ham og køre til hans hjem og ransage det”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

I lejligheden finder betjentene 37,7 gram amfetamin og nogle få ectasy-piller.

“Manden bliver sigtet for besiddelse af stoffer og for trusler mod politiet”, siger politikommissæren og forklarer, at manden truede, da han blev anholdt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Nyt Center for Industriel Software på vej til SDU

1. december 2022 Uddannelse

SDU går sammen med Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune om at oprette et nyt Center for Industriel Software, CIS, med forskning, nye laboratorier og tilhørende ingeniøruddannelser inden for softwareområdet. Den 1. december underskrev repræsentanter fra SDU, Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune en aftale om oprettelsen af Center […]

Læs mere...