Mand varetægtsfængslet i fire uger for brutalt drab på kvinde

6. februar 2020 112

Den sigtede i den bestialske drabssag, hvor en kvinde blev dræbt med flere knivstik plus et ukendt antal slag i hovedet med en hammer, blev varetægtsfængslet i fire uger.

Han har ikke kæret varetægtsfængslingen, skriver Politiet på Twitter.

Torsdag klokken 11.30 blev den mand, der onsdag blev anholdt og sigtet for at have dræbt en kvinde bag Aldi i Center Øst ført ind i et retslokale i Retten i Sønderborg, hvor en dommer besluttede, at han kan varetægtsfængsles i foreløbig fire uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Den anholdte er sigtet efter straffelovens paragraf 237 for at have dræbt en kvinde bag Aldi i Center Øst. Han stak hende flere gange i brystet med en kniv og skar hende også i halsen, Yderligere gav han hende et ukendt antal slag i hovedet med en hammer”, sagde anklageren.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...