Mandag fik politiet anmeldelser om indbrud og hærvæk

15. september 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

På Skydebanevej i Sønderborg, er der mellem fra tirsdag den  8. september og fredag d. 11. september begået indbrud. Håndtaget var blevet brækket af en stalddør og der blev stjålet tre generatorer til en samlet værdi af 7.000 kr.

Fra fredag til mandag blev en garageport på Bomhusvej i Gråsten brudt op. Inde i garagen blev bagruden på en minitraktor smadret med en skov. Der er ikke umiddelbart blevet stjålet noget ved indbruddet.

På Perlegade i Sønderborg holdt en varebil parkeret natten mellem søndag og mandag. En tyv knuste en rude i bilen og stjal en sportstaske, der indeholdt fodboldstøvler og t-shirts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra fredag til mandag blev der stjålet en bil på Vestergade i Broager. Det drejer sig om en sort metallic Hyundai, årgang 2011. Bilen har registreringsnummer EG 27 403.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...