Mandag fik politiet anmeldelser om indbrud og hærvæk

15. september 2015 112

På Skydebanevej i Sønderborg, er der mellem fra tirsdag den  8. september og fredag d. 11. september begået indbrud. Håndtaget var blevet brækket af en stalddør og der blev stjålet tre generatorer til en samlet værdi af 7.000 kr.

Fra fredag til mandag blev en garageport på Bomhusvej i Gråsten brudt op. Inde i garagen blev bagruden på en minitraktor smadret med en skov. Der er ikke umiddelbart blevet stjålet noget ved indbruddet.

På Perlegade i Sønderborg holdt en varebil parkeret natten mellem søndag og mandag. En tyv knuste en rude i bilen og stjal en sportstaske, der indeholdt fodboldstøvler og t-shirts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra fredag til mandag blev der stjålet en bil på Vestergade i Broager. Det drejer sig om en sort metallic Hyundai, årgang 2011. Bilen har registreringsnummer EG 27 403.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...