Mandag og tirsdag huser Alsion Klimakonferencen 100% Climate Neutrality

26. september 2022 Samfund

Det står mere klart end nogensinde før, at klimaudfordringerne kræver handling på nationalt og internationalt niveau, så samarbejde og fælles ejerskab om både udfordringer og løsninger kan accelerere de nødvendige klimaindsatser.

Klimakonferencen 100% Climate Neutrality, som finder sted i Alsion mandag og tirsdag, rammer spot-on på disse problemstillinger. Der er tale om en løsningsorienteret konference, der – som navnet indikerer – stiller skarpt på, hvordan vi opnår 100 procent CO2-neutralitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter et år på pause i 2020 og en onlineversion i 2021 som følge af Covid-19, så er konferencen nu tilbage i fysisk form. Det er femte gang, at den bliver holdt i Sønderborg.

På konferencen møder du klima-frontkæmpere, politiske beslutningstagere og eksempler på best practice. Du møder mennesker, der gør en forskel for grænseregionen, Europa og hele verden, når det kommer klimahandling.

På konferencen er der paneldebatter med stærke røster i klimadebatten, såsom Tysklands økonomi- og klimaminister og vicekansler, Robert Habeck, verdens førende klimaforsker og prorektor ved SDU, Sebastian Mernild samt tidligere bestyrelsesformand for Danfoss, Jørgen Mads Clausen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk