Mange tanker og masser af arbejde bag revyscenen

23. april 2018 Kultur

På Sønderborg Teater går scenograf Klaus Kristensen sammen med en lille håndfuld scenearbejdere og kæmper med at få kulissen til årets sommerrey, Vi er alle i samme båd, til at vokse frem.

“Jeg har tænkt på revyens titel og lavet skitser. Bagefter har jeg forenklet det hele”, siger Klaus Kristensen til SønderborgNYT. Klaus Kristensen har 35 års erfaring at trække på og han ved, hvad der er, der virker.

Sammen med sin hustru, Jeanne Boel, kigger han efter et sommerhus her i området, så de kan have fast bopæl i de kommende års revysæsoner. Leif Maibom er i ro og mag på vej helt ud af sin revy, så Klaus Kristensen og Jeanne Boel skal overtage det fulde ansvar og ejerskab i løbet af de kommende år.

Slut med trapper på scenen

“Selvfølgelig er der nogle ting, der bliver anderledes, når vi skal stå for revyen. Men der sker ikke en revolution, så publikum slet ikke genkender noget som helst”, siger Klaus Kristensen. Han har dog sikret sig, der ikke er en trappe på scenen i revyen i år.

“Trapper er noget skidt, fordi skuespillerne skal koncetrere sig, når de går op og ned. De skal jo ikke falde. Og i stedet for at se skuespillere gå på trapper, så kan tiden bruges bedre med noget mere indholdsrigt”, siger Klaus Kristensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En vigtig del af en scenografi er lys – og publikum kommer til at se en scene, hvor BJ Lys har monteret en halv kilometer ledninger med led-lys.

Køb billet i god tid

Sønderborgenserne er sjældent de første til at sikre sig billet til sommerrevyen – men skal man opleve revyen sammen med andre og også gerne sidde samlet, så er det en rigtig god idé at få købt billetter.

Pludselig er de fleste sæder optaget og de grupper, der ikke har nået at købe billetter, kan ende med at sidde spredt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne finder du HER

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...