Mangel på kørekort giver penge i bødekassen

15. december 2015 112

På Ringgade i Sønderborg blev en 25-årig mand fra Tinglev mandag standset i bil. Han har aldrig haft et kørekort ogpoliti må derfor selvsagt ikke sidde bag rattet i en bil. Han får en bøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Koralvej blev en 20-årig mand standset i bil. Han har godt nok haft et kørekort men det har han mistet i en tidligere sag. Han får en bøde og det samme gør bilens 20-årige ejer, fordi han har overladt bilen til en person uden kørekort.

Sidst på aftenen blev en 48-årig mand standset på knallert på Ørstedsgade. Han er frakendt retten til at køre på knallert de næste to år og får også en bøde. Det udløser samtidig en bøde til en 48-årig kvinde for at have lånt knallerten til manden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Kultur, Gråsten

WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken. Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen. Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen […]

Læs mere...