Marina Fiskenæs solgte alkohol i fire år uden bevilling

20. maj 2014 Erhverv

Det er pivulovligt at ansætte unge under 18 år til at arbejde alene om aftenen. Og blandt for det har feriecentret Marina Fiskenæs i Gråsten nu fået en bøde på 10.000 kroner.

Manglen på alkoholbevilling og det at unge arbejder ulovligt koster Marina Fiskenæs 10.000 kroner i bøde.

Manglen på alkoholbevilling og det at unge arbejder ulovligt koster Marina Fiskenæs 10.000 kroner i bøde.

Artiklen fortsætter under annoncenSamtidig har feriecentret i en periode på over fire år ikke haft en alkoholbevilling, hvilket også er grunden til bøden på de 10.000 kroner.

Fagbladet 3F har tidligere skrevet om flere unge mennesker under 18 år, der serverede alkohol i bistroen og restauranten. De arbejdede alene om aftenen, og en af dem fik aldrig noget ansættelsesbevis. En anden ansat, Mathias Mcburnie, havde flere gange selv ansvaret for hele køkkenet og madlavning til 70 gæster – selvom han kun var 16 år.

Fralægger sig ansvaret

Centerdirektør Sandi Müller har gang på gang afvist, at Marina Fiskenæs skulle have ladet unge mennesker under 18 servere alkohol – men i en mail erkender hun, at feriecentret har fået en bøde på grund af at unge arbejder alene om aftenen samt for ulovligt at sælge alkohol. Man skal have en alkoholbevilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...