Marina Fiskenæs solgte alkohol i fire år uden bevilling

20. maj 2014 Erhverv

Det er pivulovligt at ansætte unge under 18 år til at arbejde alene om aftenen. Og blandt for det har feriecentret Marina Fiskenæs i Gråsten nu fået en bøde på 10.000 kroner.

Manglen på alkoholbevilling og det at unge arbejder ulovligt koster Marina Fiskenæs 10.000 kroner i bøde.

Manglen på alkoholbevilling og det at unge arbejder ulovligt koster Marina Fiskenæs 10.000 kroner i bøde.

Artiklen fortsætter under annoncenSamtidig har feriecentret i en periode på over fire år ikke haft en alkoholbevilling, hvilket også er grunden til bøden på de 10.000 kroner.

Fagbladet 3F har tidligere skrevet om flere unge mennesker under 18 år, der serverede alkohol i bistroen og restauranten. De arbejdede alene om aftenen, og en af dem fik aldrig noget ansættelsesbevis. En anden ansat, Mathias Mcburnie, havde flere gange selv ansvaret for hele køkkenet og madlavning til 70 gæster – selvom han kun var 16 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fralægger sig ansvaret

Centerdirektør Sandi Müller har gang på gang afvist, at Marina Fiskenæs skulle have ladet unge mennesker under 18 servere alkohol – men i en mail erkender hun, at feriecentret har fået en bøde på grund af at unge arbejder alene om aftenen samt for ulovligt at sælge alkohol. Man skal have en alkoholbevilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49