Marina Fiskenæs solgte alkohol i fire år uden bevilling

20. maj 2014 Erhverv

Det er pivulovligt at ansætte unge under 18 år til at arbejde alene om aftenen. Og blandt for det har feriecentret Marina Fiskenæs i Gråsten nu fået en bøde på 10.000 kroner.

Manglen på alkoholbevilling og det at unge arbejder ulovligt koster Marina Fiskenæs 10.000 kroner i bøde.

Manglen på alkoholbevilling og det at unge arbejder ulovligt koster Marina Fiskenæs 10.000 kroner i bøde.

Artiklen fortsætter under annoncenSamtidig har feriecentret i en periode på over fire år ikke haft en alkoholbevilling, hvilket også er grunden til bøden på de 10.000 kroner.

Fagbladet 3F har tidligere skrevet om flere unge mennesker under 18 år, der serverede alkohol i bistroen og restauranten. De arbejdede alene om aftenen, og en af dem fik aldrig noget ansættelsesbevis. En anden ansat, Mathias Mcburnie, havde flere gange selv ansvaret for hele køkkenet og madlavning til 70 gæster – selvom han kun var 16 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fralægger sig ansvaret

Centerdirektør Sandi Müller har gang på gang afvist, at Marina Fiskenæs skulle have ladet unge mennesker under 18 servere alkohol – men i en mail erkender hun, at feriecentret har fået en bøde på grund af at unge arbejder alene om aftenen samt for ulovligt at sælge alkohol. Man skal have en alkoholbevilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...