Marius Vestergaard er midlertidig talentansvarlig i FC Sønderborg

16. maj 2018 Kultur

Adam Vest er stoppet som talentchef i FC Sønderborg og nu har forretningsudvalget udpeget Marius Vestergaard som midlertidig talentansvarlig på ungdomsområdet.

Marius Vestergaard kommer – udover sit kommunikationsarbejde – i FC Sønderborg til at have den daglige kontakt med trænere, spillere og forældre. Ligeledes vil han også have den daglige kontakt til moderklubberne, skriver fodboldklubben i en pressemeddelelse.

De første opgaver han vil gå i gang med, er individuelle trænermøder med henblik på næste sæson og være opsøgende på arbejdet omkring det kommende U13 liga 1 hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunne du tænke dig at være en del af FC Sønderborg som spiller, træner eller frivillig så tag kontakt til Marius Vestergaard  på mailadressen fc.sonderborg.marius@gmail.com eller på telefon 30 50 71 17.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...