Marius Vestergaard er midlertidig talentansvarlig i FC Sønderborg

16. maj 2018 Kultur

Adam Vest er stoppet som talentchef i FC Sønderborg og nu har forretningsudvalget udpeget Marius Vestergaard som midlertidig talentansvarlig på ungdomsområdet.

Marius Vestergaard kommer – udover sit kommunikationsarbejde – i FC Sønderborg til at have den daglige kontakt med trænere, spillere og forældre. Ligeledes vil han også have den daglige kontakt til moderklubberne, skriver fodboldklubben i en pressemeddelelse.

De første opgaver han vil gå i gang med, er individuelle trænermøder med henblik på næste sæson og være opsøgende på arbejdet omkring det kommende U13 liga 1 hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunne du tænke dig at være en del af FC Sønderborg som spiller, træner eller frivillig så tag kontakt til Marius Vestergaard  på mailadressen fc.sonderborg.marius@gmail.com eller på telefon 30 50 71 17.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 112, Sønderborg

Biljagt endte med en lang række sigtelser

12. maj 2021 112

SønderborgNYT fortalte tirsdag aften, at politiet havde været på jagt efter en bilist, om ikke standsede, da patruljen gav tegn til, at han skulle. Betjentene spottede bilen ved Kong Christian Den X’s Bro og gav tegn til at bilen skulle standse, men føreren trådte på speederen og kørte mod motorvejen og derfra tilbage til Sønderborg, […]

Læs mere...