Masser af bevægelse og livsglæde i Skansen

18. marts 2018 Kultur

Hele søndagen står i gymnastikkens tegn i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg, hvor Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening runder gymnastiksæsonen af med en stor opvisning, der varer til sidst på eftermiddagen.

“Der skal masser af gymnaster på gulvet. Hele 1000 og der kommer 1000 tilskuere, så det bliver en fantastisk dag”, sagde Anne Marie Klaris, da hun bød velkommen. Herfeter var det borgmester Erik Lauritzen, der fik mikrofonen:

“27 gymnastikhold skal vise, hvad de kan og det er jo årets højdepunkt for gymnastikforeningen, trænere, instruktører og gymnaster. Det er her, at I viser, hvad i har øvet på gennem vinteren”, sagde borgmesteren.

“Der er lavet en rapport, som viser, at vi de seneste år er blevet mere usunde og tykkere. Vi snakker meget om sundhed, men det er ikke nok bare at snakke”, sagde Erik Lauritzen.

De 1000 gymnaster og de mange instruktører, der er på gulvet i Skansen denne søndag – de nøjes ikke med at snakke om sundhed, fællesskab og sammenhold.

De ved, at kun handling gi’r forvandling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...