Masser af boder til 1864-dagene

20. juni 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er rigtigt travlt i Sønderborg Turistbureau i disse dage, hvor tilløbet til 1864-dagene er nået frem til slutspurten.

“Der bliver stillet 20 af de såkaldte 1864-telte op ved Rønhaveplads, Apotekerhaven og Rådhustorvet”, siger turistchef Mette Sehrt til SønderborgNYT.

I nogle af teletene kan man handle og i resten vil der være en eller form for aktivitet.

“Turistbureauet skal være i et telt i Apotekerhaven og her har vi souveniers og vi har skattekort til børn. Skattejagten går ud på at finde svar på nogle spørgsmål og det gør man ved at tage rundt på hele 1864-markedet. Gevinsten er en medalje”, siger turistchefen og tilføjer, der naturligvis vil være masser af musik flere steder i byen og det er inklusiv lirekassedrejeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyheder

“Skuespilskompagniet kommer på besøg og laver fægteopvisninger. Hvis nogle får lyst til selv at prøve, så får de chancen”, siger Mette Sehrt.

“Og den Skæggede Dame vil fortælle os om Elefantmanden og Hummerdrengen”, siger hun.

Og når alt det lægges i en ramme sammen med 1864-soldaternes store optog gennem byen, så bliver der rigtigt mange gode oplevelser at hente i både Sønderborg by og i Soldaterlejren på Kær i weekenden.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...