Masser af børn var med i Nord-Als Boldklubs Fodboldskole

5. juli 2019 Kultur

For nylig deltog 41 børn i alderen 8-15 år  i en sjov uge med en masse fodbold. Børnene var delt op i tre alderssvarende grupper, som hver havde tilknyttet en træner og en assistent.

Det var 21. år i træk at Nord-Als Boldklub og DBU’s fodboldskole gav børn og unge en god første uge i skolernes sommerferie, skriver boldklubben.

For første gang var det den unge og engagerede Kevin Werner som stod i spidsen for skolen i Nordborg.

”Jeg har virkelig glædet mig til at stå i spidsen for netop denne fodboldskole, som står mit hjerte meget nært. Jeg har som barn deltaget på skolen i Nordborg og som ung været både assistent –og træner. Derfor var det naturligt for mig at sige ja til tilbuddet om at blive skoleleder da Nord-Als Boldklub spurgte om jeg ville”, siger skoleleder Kevin Werner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodboldskolen i Nordborg har i år oplevet en stigning i antal deltagere på lige over 50 procent og det skyldes bl.a. at Kevin Werner og træner på Emma Lorenzen gennem foråret har besøgt områdets tre skoler. På henholdsvis Nordals Skolen, Friskolen Østerlund og Oksbøl Friskole har de holdt oplæg om DBU’s Fodboldskole og stået for dele af idrætsundervisningen.

”Vi vil gerne takke de tre skoler for et rigtigt godt samarbejde og for at tage godt imod os gennem foråret. Det har virkelig været fedt at komme ud og møde børnene inden fodboldskolen startede”, siger både skoleleder Kevin Werner og træner Emma Lorenzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 21. udgave af DBU’s fodboldskole i Nordborg sluttede fredag eftermiddag med sjov for alle og deltagerne fik både spillertøj og bold med hjem.

Nu venter fire ugers sommerferie før der igen er fodboldskole i Nordborg når Nord-Als Boldklub i samarbejde med selveste Liverpool, holder Liverpool international Academy football camp fra d. 1.-3. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...