Masser af brum og dristige stunts i Monster Truck show tirsdag & onsdag aften

21. juli 2015 Kultur

topNår den tyske stuntshow gruppe Aranis-Klass iaften gir den gas med deres store monster trucks og motorcykler, er det en særdeles erfaren gruppe der optræder. Aranis-Klass familien har optrådt på rundt om i europa i over 40 år, spændende over 3 generationer, og iaften er det så atter engang på ringriderpladsen i Sønderborg det går løs.

Artiklen fortsætter under annoncen

side

Hvis man ikke er til store biler med masser af hestekræfter, spetakulære stunts i biler og på motorcykler, ja så er det ikke i aften kl 19 man skal indfinde sig på ringriderpladsen i Sønderborg.

De store monster trucks med over 1000 hestekræfter, er ikke noget man lige går ned til den lokale bilforhandler og bestiller. Trucksne er bygget komplet fra bunden af og tilpasset de specielle krav der stilles til bilerne, for at de skal kunne holde til den voldsomme behandling.

Showeter foregår som sagt iaften fra kl 19 på Ringriderpladsen i Sønderborg, varer ca 90 minutter og entreen er 150,- for voksne og 100,- for børn. Ønsker man en tribuneplads tillæges et gebyr på 30,-

Er der ikke tid til at komme langs og se showet i aften, er der også mulighed for at se, eller gense, showet i morgen aften fra kl 19.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk