Masser af god musik ved Ringriderfesten

20. juni 2014 Kultur

Det har i årevis været en tradition med masser af militærmusik ved Ringriderfesten i Sønderborg – og det er også mange udenlandske militærmusikeres drøm at opleve dét at spille ved Ringriderfesten i Sønderborg.ring

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten ved Rådhuset samler et menneskehav i midtbyen.

Koncerten ved Rådhuset samler et menneskehav i midtbyen.

– Men det bliver sværere og sværere at få det hele til at passe sammen. Der lukkes også baser i Tyskland og i England centraliserer de forsvaret ligesom vi gør herhjemme, siger formanen for Arrangementskomiteen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods de store udfordringer, så lover han sønderborgensere og turister et brag af en oplevelse igen i år, hvor blandt andre The Honourable Artillery Company, Bournemouth Concert Brass, Sønderborg Pipes & Drums og Sønderborg Garden er med i rækkerne.

– Og når der gives koncert på Rådhustorvet om lørdagen, så har vi – ligesom mange gange tidligere – også besøg af Danfoss Orkestret.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...