Masser af lopper på Kær i weekenden

22. juni 2021 Sønderborg

Lørdag klokken 10-16 og søndag klokken 10– 15 er der igen stor aktivitet på Kær Halvø. Borgerforeningen holder nemlig et forsinket forårsloppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset, på adressen Skovhuse 11.

Oprindelig skulle loppemarkedet have vfundet sted i foråret, den første weekend i maj, men det måtte udsættes på grund af restriktioner.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

Artiklen fortsætter under annoncen

­”Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen fra aktivitetskomiteen i Borgerforeningen i en pressemeddelelse.

Der er også mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand – og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...