Masser af medaljer til Svømmeklubben Sønderborg

6. november 2017 Kultur

Svømmeklubben Sønderborg havde i weekenden ni årgangssvømmere med til regionsmesterskaberne i Odense, hvor de bedste årgangssvømmere fra region syd har konkurreret om medaljer og pokaler.

For Sønderborg blev det til 17 guldmedaljer, 9 sølv og 3 bronze.

Derudover en hel masse nye personlige rekorder.

Der blev også kåret årets bedste alsidige svømmere. Der vandt Ellen Jensen guld i årgang 2005 og Clara Kapke sølv i årgang 2006.

For årgang 2005 var stævnet også udtagelse til årgang samling hos Dansk Svømmeunion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her samler man de bedste årgangssvømmere i Danmark, her blev Ellen Jensen udtaget som eneste svømmer fra Sønderjylland, skriver Svømmeklubben Sønderborg i en pressemeddelelse.

Formålet med stævnet er, at klargøre svømmerne til Vestdanske Årgangsmesterskaber og introducere dem til medley-kombinations-konkurrencen samt finde regionens mestre på kortbane.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælgedistancen for hver stilart.

Top fem i de to ældste årgange, vil blive udtaget og tilbudt at deltage i arrangementet “Årgangssamling” på tværs af de danske regioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årgangssamlingen afholdes den 24.-26. november i Esbjerg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...