Masser af medaljer til Svømmeklubben Sønderborg

6. november 2017 Kultur

Svømmeklubben Sønderborg havde i weekenden ni årgangssvømmere med til regionsmesterskaberne i Odense, hvor de bedste årgangssvømmere fra region syd har konkurreret om medaljer og pokaler.

For Sønderborg blev det til 17 guldmedaljer, 9 sølv og 3 bronze.

Derudover en hel masse nye personlige rekorder.

Der blev også kåret årets bedste alsidige svømmere. Der vandt Ellen Jensen guld i årgang 2005 og Clara Kapke sølv i årgang 2006.

For årgang 2005 var stævnet også udtagelse til årgang samling hos Dansk Svømmeunion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her samler man de bedste årgangssvømmere i Danmark, her blev Ellen Jensen udtaget som eneste svømmer fra Sønderjylland, skriver Svømmeklubben Sønderborg i en pressemeddelelse.

Formålet med stævnet er, at klargøre svømmerne til Vestdanske Årgangsmesterskaber og introducere dem til medley-kombinations-konkurrencen samt finde regionens mestre på kortbane.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælgedistancen for hver stilart.

Top fem i de to ældste årgange, vil blive udtaget og tilbudt at deltage i arrangementet “Årgangssamling” på tværs af de danske regioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årgangssamlingen afholdes den 24.-26. november i Esbjerg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...