Masser af oplevelser på gaden i Sønderborg

15. august 2014 Kultur

Nu er den Internationale Gadeteaterfestival i Sønderborg begyndt og der er flere spændende oplevelser at hente i løbet af fredag og lørdag. Der kommer et noget anderledes liv i midtbyen fra pladsen ved Rytterstatuen og til Rønhaveplads.

dk/wp-content/uploads/2014/08/grannies_thumbs.jpg” alt=”De ældre damer synes ikke, at alder betyder, der skal geares lidt ned.” width=”150″ height=”100″ /> De ældre damer synes ikke, at alder betyder, der skal geares lidt ned.

Omkring kl. 17 tropper en gruppe ældre damer op ved Rådhustorvet og kræver gang i den. Og det med så stort eftertryk, at selv Monty Pythons ikke kan være med.

  • Der er alletiders med teater i gaderne, siger kulturchef John Frederiksen til Sønderborg Nyt. Han er glad for, at der kan bydes på noget så underholdende som gadeteater.

  • I Sønderborg er der en kulturel oplevelse hver evig eneste dag et eller andet sted i kommunen. Det er ikke sikkert, at alt falder i din smag, men vi skal jo favne alle, siger han. Og med gadeteater vil der uden tvivl blive fanget en masse børn – og selvfølgelig også voksne.

Og stedet fredag og lørdag er: Sønderborg midtby.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk