Masser af oplevelser på gaden i Sønderborg

15. august 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Nu er den Internationale Gadeteaterfestival i Sønderborg begyndt og der er flere spændende oplevelser at hente i løbet af fredag og lørdag. Der kommer et noget anderledes liv i midtbyen fra pladsen ved Rytterstatuen og til Rønhaveplads.

De ældre damer synes ikke, at alder betyder, der skal geares lidt ned.

De ældre damer synes ikke, at alder betyder, der skal geares lidt ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omkring kl. 17 tropper en gruppe ældre damer op ved Rådhustorvet og kræver gang i den. Og det med så stort eftertryk, at selv Monty Pythons ikke kan være med.

  • Der er alletiders med teater i gaderne, siger kulturchef John Frederiksen til Sønderborg Nyt. Han er glad for, at der kan bydes på noget så underholdende som gadeteater.

  • I Sønderborg er der en kulturel oplevelse hver evig eneste dag et eller andet sted i kommunen. Det er ikke sikkert, at alt falder i din smag, men vi skal jo favne alle, siger han. Og med gadeteater vil der uden tvivl blive fanget en masse børn – og selvfølgelig også voksne.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

Og stedet fredag og lørdag er: Sønderborg midtby.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...