Masser af succes: Ekstra ekstra-forestillinger i Sommerrevyen

6. juli 2017 Kultur

Sønderborg Sommer Revy havde planlagt at spille 44 forestillinger – hvilket betød, at der var sat 22.000 billetter til salg – og sidste spilledag var planlagt til den 29.juli.

Så blev der sat fire ekstraforestillinger på, og sidste spilledag blev skubbet til den 5. august.

“Og vi kan altså ikke forlænge efter den dato”, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Men vi gør så det, at vi sætter flere forestillinger ind i starten af den ekstra uge, så vi nu også spiller den 1. og den 2. august”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af forestillinger er med denne forlængelse oppe på 50.

Revyen har én gang tidligere spillet 51 forestillinger og nåede dermed at tilskuertal over 25.000.

“Hvis de to sidste forestillinger også bliver udsolgt – sådan som alle de andre spilleaftener – vil tilskueretallet igen komme over 25.000”, siger revydirektøren.

Og skulle også de sidste billetter blive revet væk, vil Leif Maibom og Jeanne Boel igen kalde revyholdet sammen for at se, om det kan lade sig gøre at presse en dobbeltforestilling ind i den sidste spilleuge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...