Masser af sved og generte smil til fræk fitness

9. januar 2016 Kultur

Det er ikke utænkeligt, der blandt de 55 kvinder i Sundevedhallerne, som brugte flere lørdagstimer på at brænde kalorier af, kan være en og anden, der havde bestemt, at bivirkningerne fra julen skulle bekæmpes.IMG_6460IMG_6454

Artiklen fortsætter under annoncen

Gymnastikforeningen er klar over, der er mange, der lover sig selv, der skal motioneres i et nyt år – og det er en af forklaringerne på Powerdag i Sundevedhallen, hvor den store flok kvinder virkeligt blev rørt igennem under ledelse af forskellige instruktører.

“Mit program er ikke de meget powerfulde og maskuline bevægelser, men de mere langsomme, yndefulde og maskuline, hvor der især bruges hofter”, siger en af fitness-instruktørerne i sin intro til det, der kaldes fræk fitness.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fræk fitness er synligt anderledes end andre former for fitness – og den er en smule grænseoverskridende for nogle og det kunne ses på de lidt generte smil, som dukkede frem hist og pist.

Alt i alt en forrygende dag, hvor 55 kvinder virkelig blev rørt igennem, fik sved på panden og pulsen i vejret.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...