Masser af sved og generte smil til fræk fitness

9. januar 2016 Kultur

Det er ikke utænkeligt, der blandt de 55 kvinder i Sundevedhallerne, som brugte flere lørdagstimer på at brænde kalorier af, kan være en og anden, der havde bestemt, at bivirkningerne fra julen skulle bekæmpes.IMG_6460IMG_6454

Artiklen fortsætter under annoncen

Gymnastikforeningen er klar over, der er mange, der lover sig selv, der skal motioneres i et nyt år – og det er en af forklaringerne på Powerdag i Sundevedhallen, hvor den store flok kvinder virkeligt blev rørt igennem under ledelse af forskellige instruktører.

“Mit program er ikke de meget powerfulde og maskuline bevægelser, men de mere langsomme, yndefulde og maskuline, hvor der især bruges hofter”, siger en af fitness-instruktørerne i sin intro til det, der kaldes fræk fitness.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fræk fitness er synligt anderledes end andre former for fitness – og den er en smule grænseoverskridende for nogle og det kunne ses på de lidt generte smil, som dukkede frem hist og pist.

Alt i alt en forrygende dag, hvor 55 kvinder virkelig blev rørt igennem, fik sved på panden og pulsen i vejret.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...