Masser af underholdning i Alsions koncertsal

8. december 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I løbet af ugen bliver der masser af oplevelser at hente i Alsions koncertsal, hvor der er en perlerække af koncerter og en ballet på programmet.

Det bliver jul for hele familien på torsdag, når flere hundrede børn fra lokale skolekor og Sønderjyllands Symfoniorkester byder små og store indenfor til orkestrets traditionsrige julekoncert.IMG_5809

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Bjerg er konferencier og fortæller ved koncerten, og det store børnekor fylder sammen med orkestret salen med decembers festlige sang og musik.

Gospel i verdensklasse

Gospelkoret over dem alle, Harlem Gospel Singers, kan synge, så englene synger med. Det kan høres i Alsion på fredag.

Dette berømte ensemble tæller i dag op til flere enestående solister, hvoraf de fleste har været med fra begyndelsen og derfor er kendte ansigter for en stor og loyal fanskare.

Hele områdets sanglærker, Sønderjysk Pigekor og Drengekor, har gæstemusikere med, når de synger julen ind på denne lysets dag, Luciadagen. Og det er på lørdag, at konferencier Flemming Nissen fra Radio Als kæder en underholdende og afvekslende eftermiddag sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julestemningen sikres med lucialys, juletræer, englesang, julehistorier og nisser.

Romantisk ballet

Giselle hører til de hyppigst opførte klassiske romantiske balletter. Ren kærlighed, bedrageri, hævn og tilgivelse er de ledende temaer i denne underfulde ballet, som danses i Alsions koncertsal søndag.

Rollen som Giselle er populær blandt verdens ballerinaer, men er utrolig krævende, når man taler om yndefuld teknik og dramatisk udtryksfuldhed.

Ingen jul uden Bachmusik

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtig jul bliver det ikke uden Bach. De jublende indledningstoner til Bachs Juleoratorium er for rigtig mange mennesker tegnet på, at julen nærmer sig.

I år har man fået den velrenommerede danske dirigent Morten Schuldt-Jensen til at stå i spidsen for Sønderjyllands Symfoniorkester, bakket op af et fornemt hold solister og Filharmonisk kor.

Du kan se tiderne på alle arrangementer, når du klikker på Alsions banner øverst på sønderborgnyt.dk

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...