Master Fatman kædede Nytårskoncerten sammen

7. januar 2016 Kultur

IMG_6410

Torsdag aften spillede Sønderjyllands Symfoniorkester den årlige Nytårskoncert og på gæstelisten stod operasangerinden Sofie Elkjær Jensen og dirigenten var skotske David Ridell.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til at kæde de forskellige italienske og engelske stykker sammen, havde orkestret fundet Master Fatman, der fra første færd roste publikum.

Sofie Elkjær Jensen.

Sofie Elkjær Jensen.

“Hvor er det dejligt, I har investeret i en billet. Jeg kan også se, at flere af jer har gjort lidt ud af jer selv. Nogle har brugt penge hos frisøren og mange er sluppet ret heldigt fra det”, siger Master Fatman.

“Nytår betyder nytårsfortsætter og jeg ved, mange vil motionere. Det er vigtigt vi holder os slanke og det synes jeg virkelig, I skal huske. Flere, der ikke har røget i måske fem år, har lovet sig selv, at de vil begynde igen efter Nytår. Men så kan de ikke finde ud af, hvilket cigaretmærke, de skal vælge”, siger han videre. Og så afslører han, at det med nytårsfortsætter kun virker for 2 procent af os.

“I stedet for alle de nytårsfortsætter, så skal i love jer selv at gå efter det, som i drømmer om. KOmmer manden hjem og siger, han vil flytte til Grenå, så ti stille, pak bilen og kør”, siger Master Fatman. Det er vigtigt for ens livskvalitet, at man følger sine drømme.

Musik fra ItalienIMG_6403

“Om et øjeblik vil orkestret spille et italiensk stykke. Og hvis nogle af jer har været i Italien, så husker i måske, det er landet, hvor mændene blinker til selv midaldrende kvinder. Jeg ved ikke, om i kan huske så langt tilbage”, siger Master Fatmann.

Det skønne ved orkestret

“Det er fantastisk, at Sønderborg har et symfoniorkester og selve orkestret er også fantastisk. Det som gør det fantastisk, det er, at der er musikere fra mange lande og så er der hele to fra Sønderborg med. Når mennesker fra forskellige lande samles for at dyrke deres passion for musik, så vil det altid blive fantastisk”, siger Master Fatman.

billede

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk