Matas: Mød Johan Hellström på Nørherredhus i Nordborg

6. august 2019 Erhverv

Det er lykkes Matas Nordborg, at få Johan Hellström og Signe Winther til Nordborg den 3. september.

Det bliver en aften som byder på sprudlende og lærerig underholdning fra scene samt worksshop og hygge efterfølgende, skriver Matas i en pressemeddelelse.

Johan Hellström er manden bag det svenske hårmærke Björn Axèn. Johan Hellström vil dele sine bedste tips til hårstyling, hårpleje og fortælle hvilke produkter, der skal bruges for det optimale resultat.

Johan Hellström arvede Björn Axén tilbage i 1993 efter, at han havde været elev hos Björn Axén fra 1984.

Artiklen fortsætter under annoncen

Björn Axén er i dag et af Sveriges mest succesrige og prisbelønnede frisørfirmaer, stort set takket være Johan Hellströms uendelige entusiasme, drivkraft og evne til altid at inspirere og støtte alle koncernens medarbejdere, partnere og kunder.

Björn Axéns produktudvikling startede tilbage i 1984, og alle produkterne udarbejdes den dag i dag i et tæt samarbejde med virksomhedens frisører. I sortimentet er der over 50 pleje- og stylingprodukter, og der er tale om ingredienser, som alle tager hensyn til både mennesker og miljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan glæde dig til at møde Johan Hellström i egen person, som udover at dele sine bedste tips til hårstyling- og pleje også svare på personlige spørgsmål om alt, der handler om hår efterfølgende – så hvad enten du skal have hjælp til nogle nye plejeprodukter, vejledning til en ny frisure eller blot kunne bruge en ny teknik til at sætte dit hår, så er Johan Hellström og en af hans af dygtige frisører klar til at hjælpe dig.

Ecooking

Du vil også møde Signe Winther fra firmaet Ecooking. Signe Winther vil præsentere mærket, som gik fra køkkenet til ansigter over hele verden i løbet af kun fire år.

”Min passion er at skabe produkter der har en synlig effekt og dermed gør en forskel for de mennesker, der bruger dem. Derudover har jeg en ambition om at skabe produkter, som er naturlige og økologiske i det omfang det er muligt, til priser, hvor de fleste kan være med”, siger hun.

Ecooking kom på hylderne i 2015.

Filosofien var dengang som i dag: At hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. At du kan få sund og smuk hud ved at bruge et minut om morgenen og et minut om aftenen på rens og fugt, og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker. Og at det er den daglige, overskuelige rutine, der gør, at din hud er sund og smuk, når du runder de 50 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Ecooking workshop kan du få personlig rådgivning til din hudpleje hos Signe Winther og hendes team.

Arrangementet foregår på Nørherredhus i Nordborg den 3. september kl.19-21.30.

Billetterne koster kr.125,- inkl. et let traktement + goodiebag.

De kan købes i butikken eller på tel.74451711.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...