Med andre øjn’ – titlen på Als Revyen der har fået ny ledelse

26. november 2018 Kultur

Ny instruktør, ny scenograf, en række nye skuespillere og et mix af både sjove, bidende skarpe tekster og flotte skecthes og sange. Det er hvad publikum kan se frem til, når Als Revyen 2019 torsdag den 7. marts har premiere på forestillingen ”Med nye øjn’”.

De seneste 10 år er Als Revyen gået fra den ene succes efter den anden.

Publikumstilstrømningen har været så stor, at man flere gange har været nødt til at hænge den røde lygte op udenfor Augustenborg-hallen – et signal til at forestillingen er udsolgt. Samtidig har anmelderne dykket ned i det sproglige overflødighedshorn for i rosende vendinger at beskrive revyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er derfor ”store sko” det nye revy-team skal udfylde.

Revy-holdet

Kristiana Asmussen Gude-Hansen, der er formand for Dansk Amatør Teater og Scenekunsts afdeling i Sønderjylland og har instruktørerfaring fra Det lille Teater i Gråsten, overtager instruktionen af revyen fra Peter Buhl, der – om nogen – er manden bag den udvikling revyen i Augustenborg har gennemgået.

Jan Jensen har gennem 31 år været revyens scenograf og har gang på gang overgået sig selv med scenografi, der har understøttet de enkelte stykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2019 overlader han jobbet til Freja Oldrup, der er elev på Sønderborg Kunstskole og samtidig ungdomsredaktør på det sønderjyske satirehæfte ”Æ Rummelpot”.

Publikum vil i 2019 kunne nikke genkendende til skuespillerne Dorthe Wiseman og Bodil Nissum. Med på scenen har de Jeanett B. Meelby Liv Muus Larsen, Mathias Johanning, Sune Petersen og Søren Svane – alle mestrer både skuespil og sang.

Numrene fremføres til musik af Als Revyens orkester med Gonde Wilkelmann på piano.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har store forventninger til det generationsskifte, vi har i gang”, siger Peter Buhl.

“Jeg er overbevist om at vi går en ny succes i møde. Det er et stærkt team vi har sat sammen”.

En lang række praktiske omstændigheder gør, at Als Revyen kun opføres i dagene fra den 7 til den 10 marts i Kultursalen i Augustenborg-hallerne. Som noget nyt i 2019 er der på premiereaftenen mulighed for at bestille revbillet med eller uden pølsebord.

Fredag og lørdag er der udelukkende revy med pølsebord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag er der ingen spisning, og forestillingen spilles om eftermiddagen.

Billetter

Billetprisen er 120 kroner eller 240 kroner afhængig af om man ønsker spisning eller ej.

Traditionelt bliver en stor del af billetterne nærmest revet væk i løbet af kun én måned.

“Så vil man være sikker på at opleve ”Med nye øjn’ ” er det en god idé at købe billetter hurtigt”, sigger Peter Buhl. Als

Billetsalget begynder 1. december på www.alsrevyen.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...