Mediehuset Jysk Fynske Medier godkendt

6. februar 2015 Erhverv

Tre af landets mediehuse har fredag fået tilladelse af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at fusionere, så de nu tilsammen danner Danmarks tredjestørste mediekoncern kun overgået af JP/Politikens Hus og Berlingske Media.

Det drejer sig om Fynske Medier, Jyske Medier og Syddanske Medier, der har fået lov til at gå sammen i mediehuset Jysk Fynske Medier.retten

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen oplyser på deres hjemmeside, at de nu har godkendt samarbejdet, der har været undervejs et stykke tid.

Jysk Fynske Medier er klar med en række beslutninger, som de kan få eksekveret nu. Eksempelvis hvor de enkelte afdelinger skal placeres, og hvem der skal være chefer for de nye afdelinger.

Jysk Fynske Medier får hovedsæde i Vejle og kommer til at bestå af omkring 1325 medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...