Mediehuset Jysk Fynske Medier godkendt

6. februar 2015 Erhverv

Tre af landets mediehuse har fredag fået tilladelse af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at fusionere, så de nu tilsammen danner Danmarks tredjestørste mediekoncern kun overgået af JP/Politikens Hus og Berlingske Media.

Det drejer sig om Fynske Medier, Jyske Medier og Syddanske Medier, der har fået lov til at gå sammen i mediehuset Jysk Fynske Medier.retten

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen oplyser på deres hjemmeside, at de nu har godkendt samarbejdet, der har været undervejs et stykke tid.

Jysk Fynske Medier er klar med en række beslutninger, som de kan få eksekveret nu. Eksempelvis hvor de enkelte afdelinger skal placeres, og hvem der skal være chefer for de nye afdelinger.

Jysk Fynske Medier får hovedsæde i Vejle og kommer til at bestå af omkring 1325 medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...