Medlemmerne hos SIND skal bage julekager hos bageren i Nybøl

29. november 2021 112
SIND-medlemmer til Frivilligfest
SIND-medlemmer til Frivilligfest

Medlemmerne af foreningen SIND og deres pårørende kan komme med på besøg hos bageren i Nybøl den 16. december, hvor planen er, at der skal bages kager til julen.

“Så vi kan bage vores julekager i et rigtigt bageri og det skal nok blive sjovt”, siger foreningsformand Jens Christian Kristensen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at SIND i Sønderborg har fået penge fra en Corona-pulje og de skal bruges på aktiviteter.

“Pengene gør, at der også bliver råd til en tur i Kinorama, hvor vi skal se julefilm den 28. december og når vi har set den, skal vi spise sammen i Jensens Bøfhus”, siger Jens Christian Kristensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed arbejder for at skabe forståelse og tolerance for mennesker med sindslidelse og deres pårørende.

SIND er også rammen om mange fællesskaber og venskaber – og har netop nu 50 lokalafdelinger.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Nu kan foreninger søge støtte fra Sønderjysk Forsikring

18. januar 2022 Erhverv

Foreninger, klubber og almennyttige organisationer i Sønderborg Kommune kan søge støtte hos Sønderjysk Forsikrings lokale fællesskabspulje. “Der er 250.000 kroner i puljen og der kan søges frem til 15. december. Fire gange om året vælger vi de ansøgere ud, som vi vil støtte”, siger kommunikations- og marketingschef Bernadette Sparrevohn til SønderborgNYT. De ansøgninger, som ikke […]

Læs mere...