Meget snart får en række frivillige foreninger at vide hvor de kan være

4. november 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune arbejder i øjeblikket på at finde steder, hvor frivillige foreninger, som tidligere holdt til på Reimerskolen, kan have deres arrangementer.

“Det er en drøftelse, som vi har haft på et lukket punkt i Økonomiudvalget i forbindelse med budgetaftalen”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Når der har været overvejelser om at flytte en række foreninger fra Frivillighedens Hus, så skyldes det, at kommunen i øjeblikket gennemgår både sine lejede og ejede lokaler for at se, om der er basis for at spare penge.

Økonomiudvalget har bedt forvaltningen tage en snak med de forskellige frivillige sociale foreninger fra Reimerskolen og høre dem, om de ser det som en mulighed i Frivillighedens Hus i Perlegade, hvor de har været siden renoveringen af skolebygningen gik i gang.

“Der er ikke besluttet noget som helst, men der arbejdes i den retning”, siger borgmesteren og tilføjer at der bliver taget en beslutning i Økonomiudvalget i december, hvor det bliver til ‘en sag’ på Økonomiudvalgets dagsorden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Nyt Center for Industriel Software på vej til SDU

1. december 2022 Uddannelse

SDU går sammen med Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune om at oprette et nyt Center for Industriel Software, CIS, med forskning, nye laboratorier og tilhørende ingeniøruddannelser inden for softwareområdet. Den 1. december underskrev repræsentanter fra SDU, Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune en aftale om oprettelsen af Center […]

Læs mere...