Meget truende ung mand kørt i detentionen

21. juli 2016 112

Onsdag aften spredte en mand midt i 20’erne en del utryghed omkring sig og det førte til, han blev sat ind i en politibil og kørt i detentionen.

“Klokken 20:20 blev der ringet fra Kongeskibet, der gerne ville have, vi fik den unge mand væk fra området, fordi han chikanerede og truede vagten ved skibet”, siger Mads Hansson fra Sønderborgs politi.

På sin vej gennem Brogade gik manden og råbte, at der ville komme ti biler med hans venner – og de venner ville sørge for, at alle på pladsen ved Rytterstatuen og også folk på havnen, ville blive skudt.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT er tilstede ved havnen og ser, at to mænd beder den truende mand om at gå, hvilket han gør.

“Politiet kommer til havnen og får at vide, at manden er gået tilbage mod Rådhustorvet, hvor han igen spreder masser af dødstrusler omkring”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Betjentene gør kort proces. De planter manden i politibiler og kører ham i detentionen i Aabenraa.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...