Meget truende ung mand kørt i detentionen

21. juli 2016 112

Onsdag aften spredte en mand midt i 20’erne en del utryghed omkring sig og det førte til, han blev sat ind i en politibil og kørt i detentionen.

“Klokken 20:20 blev der ringet fra Kongeskibet, der gerne ville have, vi fik den unge mand væk fra området, fordi han chikanerede og truede vagten ved skibet”, siger Mads Hansson fra Sønderborgs politi.

På sin vej gennem Brogade gik manden og råbte, at der ville komme ti biler med hans venner – og de venner ville sørge for, at alle på pladsen ved Rytterstatuen og også folk på havnen, ville blive skudt.

SønderborgNYT er tilstede ved havnen og ser, at to mænd beder den truende mand om at gå, hvilket han gør.

“Politiet kommer til havnen og får at vide, at manden er gået tilbage mod Rådhustorvet, hvor han igen spreder masser af dødstrusler omkring”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Betjentene gør kort proces.

Artiklen fortsætter under annoncen

De planter manden i politibiler og kører ham i detentionen i Aabenraa.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...