Meget truende ung mand kørt i detentionen

21. juli 2016 112

Onsdag aften spredte en mand midt i 20’erne en del utryghed omkring sig og det førte til, han blev sat ind i en politibil og kørt i detentionen.

“Klokken 20:20 blev der ringet fra Kongeskibet, der gerne ville have, vi fik den unge mand væk fra området, fordi han chikanerede og truede vagten ved skibet”, siger Mads Hansson fra Sønderborgs politi.

På sin vej gennem Brogade gik manden og råbte, at der ville komme ti biler med hans venner – og de venner ville sørge for, at alle på pladsen ved Rytterstatuen og også folk på havnen, ville blive skudt.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT er tilstede ved havnen og ser, at to mænd beder den truende mand om at gå, hvilket han gør.

“Politiet kommer til havnen og får at vide, at manden er gået tilbage mod Rådhustorvet, hvor han igen spreder masser af dødstrusler omkring”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Betjentene gør kort proces. De planter manden i politibiler og kører ham i detentionen i Aabenraa.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juli 2022 Erhverv, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om samejeoverenskomst ved fælleseje af sommerhus

2. juli 2022 Erhverv

Hej Brevkasse, Mine søskende og jeg har arvet et sommerhus efter vores onkel, der ikke havde nogen børn. Vi er tre søskende i alt. Det er et dejligt sommerhus. Jeg er en smule usikker på det, at vi tre søskende ejer det sammen, da vi er meget forskellige. Min bror mener, at vi bare kan […]

Læs mere...