Meget unge Next Generation klar til NøffelskovFestival

6. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

”Vores forældre spiller i flere bands sammen og vi har været med dem ude og spille, siden vi var helt små. Så vi kender musiklivet indefra” Sådan lyder forklaringen på navnet ”Next Generation” fra Mads Meilandt på 16 år, der går på HTX og 14-årige Oliver Kelfast, der går i 7. klasse på Gråsten Skole. De er med deres band Next Generation nogle af de yngste musikere, Nøffelskov Festivalen har budt velkomne på Planken. Og det tegner godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har allerede en del erfaring med at tage ud og spille. Det er fedt, når der er mange mennesker.  Det bliver vi bare mere tændte af det og får lyst til at gøre det ekstra godt. Jeg kan godt lide, når vi sådan har lidt nerver på. Så jo flere i Nøffelskoven, jo bedre” siger Oliver Kelfast.

”Vi laver mest covernumre i popgenren. En musiker som Gulddrengen inspirerer os meget. Han er fed med den der lidt provokerende attitude. Han blev jo virkelig kendt sidste sommer med numre som ”drikker for lidt”. Han har sagt, at hans stil og attitude er bevidst og hans mål er at sætte gang i musikbranchen. Det kunne vi også godt drømme om. Gulddrengens musik passer bare godt til os, og vi kan godt lide ham– selvom vi slet ikke selv opfører os som ham overhovedet!

Artiklen fortsætter under annoncen

Next Generation har allerede deres egen Facebookside og YouTube kanal. Her kan man høre meget af deres musik.

”Vi er mest ovre i popgenren tilsat lidt rap”, siger Mads Meilandt som tilsammen med Oliver spiller både guitar, trommer, og klaver, og så synger de begge to.

Til Nøffelskov Festivalen lørdag den 20. maj skal Next Generation optræde på Planken kl. 16.30.

De håber virkelig, mange af deres venner kommer og bakker op.

”Vi har selv været til Nøffelskov Festivalen tidligere. Det er bare en hyggelig dag. Sådan meget afslappet. Ud over vores venner kommer vores forældre nok også. Særligt vores fædre regner vi med, vil give den gas foran scenen. Det kan de i hvert fald godt finde på – men sådan er musikere jo tit”, siger Mads Meilandt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...