Melanie Dekker giver koncert i Sønderborghus

18. april 2018 Kultur

Melanie Dekker, sangskriver fra Vancouver, Canada, er en født entertainer – forførende, charmerende med den fascinerende dybe stemme og den særprægede rytmiske guitar stil.

Melanie Dekker har gennem en årrække turneret i Europa, hendes turneplan fortæller at hun er kendt utroligt mange steder.

Hendes imponerende stil spænder fra klassiske folkemusik-pop ballader til rock popsange, hendes stemme ændrer sig fra blød til bedrøvet til forførende råhed. Lyden – stemningen – smelter i øret som chokolade gør på tungen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Melanie Dekker har flair for øjeblikket, hun er god til at servere levende godbidder, en absolut delikatesse for ørerne. De autentiske sange om kærlighed og livet vækker følelser og længsler, – det hele kædes sammen af en smilende fortællende publikumsvant sangerinde.

Torsdag aften er hun i Sønderborghus med sin trio.

Du kan købe BILLET HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...