Meld dig til fodboldskole hos Nord-Als Boldklub

2. juni 2018 Kultur

Den første uge i juli huser Nord-Als Boldklub DBUs fodboldskole på banerne ved Nordals Idrætscenter.

Fodboldskolen er for børn i alderen 8-15 år, som i løbet af ugen vil drible, finte, sparke og ikke mindst have det sjovt med bolden. Der er altså lagt op til en uge med græs på knæene, masser af spil og tekniske øvelser. Det er vigtigt at den enkelte på DBUs Fodboldskole får en oplevelse af at have udviklet sig som fodboldspiller efter en sjov uge.

Vanen tro drives fodboldskolen af frivillige kræfter fra Nord-Als Boldklub. Fodboldskoleleder er den erfarne Palle Søgaard, som assisteres af den ligeså erfarne Bjarne Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Instruktørerne er alle godkendt af DBU og har alle sammen enten spiller, træner eller ledertilknytning til Nord-Als Boldklub. Skolelederne fortæller at det er meget eftertragtet at være instruktør på skolen i Nordborg, hvorfor det på ingen måde har været svært at finde frivillige instruktører. Netop dét vidner om en god organiseret uge, med fokus på glæden ved fodbold, skriver boldklubben i en pressemeddelelse.

Alle dage på fodboldskolen kører fra kl. 9-15, inklusiv diverse frugtpauser samt frokostpause.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle deltagere modtager udover en sjov og lærerig uge, et Hummel spillersæt, en drikkedunk og en Select fodbold.

Billetter kan købes HER på LINKET og der er stadigvæk billetter at få.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...