Memberlink leverer software til Dansk Kano og Kajak

5. januar 2016 Erhverv

Interessen for kano- og kajaksporten er stigende. De seneste 10-15 år er antallet af medlemmer i landets 180 klubber årligt øget med op til fem procent, så Dansk Kano og Kajak Forbund i dag har 22.700 medlemmer.download

Det er med den baggrund, at forbundet har indgået en aftale med det sønderjyske softwarehus MemberLink i Sønderborg om levering af et nyt IT-baseret forbundssystem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det skal være let at administrere en kano- og kajakklub. Det er det enkelte medlem, der skal være omdrejningspunktet, og først herefter kommer klubben og til sidst forbundet”, siger direktør i Dansk Kano og Kajak Forbund, Christian Jacobsen i en pressemeddelelse.

“Det skal være sjovt og spændende at være med i ledelsen af de enkelte klubber og et skridt på vejen er at slippe for dobbelt administration. Jeg betragter aftalen som en form for partnerskab, hvor vi har en fælles interesse i at levere en løsning, der gør hverdagen lettere for klubberne”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugervenlighed

Administrationsystemet, som nu tilbydes alle klubber, er meget visuelt opbygget og skal bl.a. gøre det lettere at imagesopdatere og vedligeholde medlemsdata og udstede licenser til både roere og instruktører. Medlemssystemet indeholder også et kursusmodul, som giver lettelser for både klubber og forbund. Aftalen er opdelt i fire trin. De to første trin implementeres i 2016, og de to sidste trin – integration og app adgang – følger efter i 2017/18.

Artiklen fortsætter under annoncen

For det sønderjyske softwarehus er der tale om den første forbundsaftale, og direktør Thomas Kristiansen håber, at aftalen med kano- og kajakforbundet bliver det skridt, der åbner døren til andre landsdækkende idrætsforbund.

Har det hele

MemberLink har specialiseret sig i udvikling af avancerede medlemssystemer til idrætsverdenen. Det er løsninger, der håndterer alt fra økonomi, kontingentopkrævning, booking af tider til opdatering af hjemmesider og udsendelse af nyhedsbreve. Vælger kano- og kajakklubberne at anvende MemberLinks administrative system sammen med forbundssystemet, kan man undgå alle former for dobbelt administration.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

MemberLink står også bag onlineløsningen Rokort.dk, der allerede anvendes af mange kano, kajak og roklubber til udarbejdelse af bl.a. båd- og medlemsstatistikker samt giver mulighed for hele tiden at følge de enkelte medlemmers færden til søs. Det er med til at øge sikkerheden. Rokort.dk vil blive integreret i løsningen til Dansk Kano og Kajak Forbund.

Virksomheden, der er grundlagt i 2011 af Thomas Kristiansen, beskæftiger fire medarbejdere. Aftalen med kano- og kajakforbundet betyder ansættelsen af en ny medarbejder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk