Mennesker Mødes i Sønderborg – ny tv-serie på SønderborgNYT

30. september 2018 Kultur

Den 10. oktober har SønderborgNYT premiere på den første af i alt 12 tv-udsendelser i portrætserien ’Mennesker Mødes i Sønderborg’ som sendes frem til nytår.

Idémanden og tv-udsendelsernes vært er skuespiller og manden bag ’Brecklings Bogcafé’, Allan Breckling, der har inviteret 12 spændende personer til en personlig samtale om deres liv og deres kærlighed til Sønderborg-området og det er blevet til en række nærværende samtaler med spændende personligheder.

”For mig er Sønderborg formet af en lang række personer og 12 af disse har jeg inviteret til en personlig snak om, hvorfor netop Sønderborg-området betyder noget for dem og hvordan de – med deres liv, interesser og ihærdighed – har gjort en forskel”, fortæller Allan Breckling. I udsendelserne kan seerne møde Jeanne Boel, Stephan Kleinschmidt, Per Nielsen, Søren Rønsbo, Tim Hansen, Karsten Schøn, Dorthe Wellendorph Lehmann, Trine lindén, Anders Munch, Vibeke Fonnesberg, Jørn Brøndal og Sune Pilgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang at SønderborgNYT har investeret i at producere en tv-udsendelsesrække som er målrettet til at blive vist på de sociale medier:

”Vi har arbejdet meget med tv-mediet de seneste to år og nu er vi gået skridtet videre med ’Mennesker Mødes i Sønderborg’, hvor vi ønsker at teste af, om det er muligt at fastholde seere til lidt længere, hyper-lokale tv-udsendelser på de sociale medier som YouTube og Facebook”, siger direktør Michael Kjær fra SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generelt ser danskerne mindre og mindre såkaldt ’flow-tv og’ mere og mere ’on demand-tv’, altså tv, hvor seeren selv vælger tid, sted og platform til at se deres tv-udsendelser og det er den udvikling, som SønderborgNYT prøver at blive en del af.

”Det er en stor satsning for SønderborgNYT og vi er meget spændte på, hvordan udsendelserne bliver modtaget og samtidig er vi glade for, at vi også samtidig kan afprøve forskellige, kommercielle modeller ved at få sponsorer med som støtter”, siger Michael Kjær og takker Sønderjyllands største shoppingcenter, Borgen Shopping, og Sønderborgs nye ejendomsmægler, 1Abolig, fordi de har valgt at støtte op omkring tv-udsendelserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle tv-udsendelserne er optaget hos Vinspecialisten i Perlegade, hvor det lykkedes at skabe en hyggelig og personlig ramme som kan være vanskeligt at skabe i et studiemiljø. Alle tv-udsendelserne bliver første gang vist på SønderborgNYTs YouTube-kanal og efterfølgende på SønderborgNYTs hjemmeside samt SønderborgNYTs Facebookside – og første udsendelse har premiere den 10. oktober og den er med Per Nielsen.

Alle udsendelser kan ses gratis og hvis du abonnerer på SønderborgNYTs YouTube kanal, får du automatisk besked, når de enkelte udsendelser kan ses. Klik her og abonnér på SønderborgNYTs YouTube kanal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...