Mens bilen er på værksted – kan du låne en cykel

24. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Lån en cykel, mens bilen er på værksted!
Sådan lyder tilbuddet til kunder hos Auto Lindvang med afdelinger i Sønderborg og Åbenrå, når de har afleveret bilen til service, reparation eller andet, der gør, at de ikke kan køre fra stedet igen.Kunderne har nu mulighed for at låne en cykel og en cykelhjelm, når de har afleveret bilen til service. Det gør det noget nemmere at fordrive ventetiden, mens bilen bliver tjekket, og samtidig mulighed for at cykle en tur i nærområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Birgitte Lindvang præsenterer her Auto Lindvangs nye tiltag, nemlig en låne cykel.

Birgitte Lindvang præsenterer her Auto Lindvangs nye tiltag, nemlig en låne cykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det lyder måske lidt som en vittighed, men vi synes, det er en rigtig god idé, siger Birgitte Lindvang fra Auto Lindvang, og fortsætter:

– De kunder der vælger at vente på deres bil har mulighed for at låne en cykel, og de bruger blandt andet cyklen til en tur ind til byen, til at cykle på arbejde eller til at cykle hjem, hvis de bor i nærområdet. Vi sparer på brændstofudgifterne og tænker på miljøet, og vore kunder er ikke afhængige af at skulle vente på en chauffør, eller selv transportere deres egne cykler på bilen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos bilforhandleren er det dog stadig muligt at låne en bil eller blive kørt på arbejde, hvis cyklen ikke er en hensigtsmæssig løsning.

Auto Lindvangs nye tiltag går godt i spænd med ProjectZeros fokus på grøn transport i Sønderborg-området, og cykling er en vigtig del af de indsatser, der arbejder hen imod en grønnere transport i hverdagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 112, Sønderborg

Bilist påvirket af heroin, amfetamin og hash

28. september 2023 112

Onsdag standsede politiet en bilist, som kom kørende på Skovbyvej i Mintebjerg på Sydals. “Betjentene skønnede at bilisten var påvirket af stoffer og hun indrømmede, at hun havde taget heroin, amfetamin og hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Betjentene ransagede bilen og tjekkede lommerne på den 35-årig kvinde fra Sydals og de […]

Læs mere...