Messe: Lækkerier fra Det Nye Spisested

Arkivfoto
Arkivfoto
9. oktober 2015 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Klaus Græns fra Det Nye Spisested i Sønderborghus er naturligvis med på weekendens messe i Augustenborg.

“Jeg tager nogle spændende ting med derud. For eksempel en dejlig, forfriskende, rød augurke-relish og nogle syltede hassel- og valnødder i karamel”, siger Klaus Græns til SønderborgNYT.

Der er også flasker med koldpresset raspolie fra Bornholm. Der er tilsat rosmarin og rosa peberkorn.

“Og der er hvidvinseddike med chili, timian og hvidvin”, siger Klaus Græns. Naturligvis er det ikke alene med de

Artiklen fortsætter under annoncen

ting, han vil vise Det Nye Spisested frem for de tusinder af messegæster, der ventes at kigge indenfor i hallerne i Augustenborg.

Hvad han ellers har med, det ser man, når man står ved hans messestand.

3. december 2024 Erhverv, Sydals

Indisk virksomhed køber del af virksomhed i Høurp

3. december 2024 Erhverv

Simon Moos Maskinfabrik A/S i Hørup en af de førende leverandører inden for bæredygtige afvandingsløsninger, har indgået et strategisk partnerskab med Sunil Saboo, ejer af HEC Enviro India Pvt. Ltd – en af Indiens mest fremtrædende aktører inden for miljøteknologi. Som en del af aftalen overtager Sunil Saboo 25 procent af ejerandelen i Simon Moos […]

Læs mere...