Mette Larsen fra Den Store Strikkedyst udstiller i KunstPunkt

14. marts 2018 Kultur

Lørdag kl. 14 er der fernisering på KunstPunkt kl. 14 – og det handler om en meget anderledes udstilling i huset, der er kendt for at byde på den ene række malerier efter den anden.

For første gang i KunstPunkt, kan man få et kik ind Mette Larsens strikke univers og man vil blive mødt af en eksplosion af kreativitet og farver.

Ud over de normale åbningstider, giver Mette også mulighed for dem der ikke kan komme i dagtimerne, idet hun holder åbent til kl. 20.00 tirsdag den 20. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

TV-kendis

Mette Larsen, kendt fra Den Store Strikkedyst, viser, at man kan hvad man vil – også med uld.

Selv siger hun: “Forvent ikke at se kunst, men måske kunstnerier. Og et væld af farver”.

Der kan opstå magi – og du er velkommen til at dykke ind i et anderledes univers.

Ud af deltagelsen i Den Store Strikkedyst opstod der en ubehændig trang til at eksperimentere og bruge materialer til alt andet end det de var skabt til. Det kræver mod og grænseløs iver at være en strikkerebel.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min hverdag er i dag styret af processer og at skabe. Mine materialer er nærmest alt og mine processer styret af lyst”, siger Mette Larsen i en pressemeddelelse.

“Mit arbejde er meget eksperimenterende, derfor mislykkes ting også ofte – og det er her magien opstår”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Vivi Brit Nielsen har fået to udvalgsposter

7. december 2021 KV21

Vivi Brit Nielsen blev valgt ind i Byrådet for Venstre og hun har fået to udvalgsposter. En i Sundhedsudvalget samt en i Social-, Senior- og Handicapudvalget. Hun havde også et ønske om at blive en del af Arbejdsmarkedsudvalget, men det har ikke været muligt. Vivi Brit Nielsen fortæller til SønderborgNYT, at hun glæder til, at […]

Læs mere...