MGK: Glimrende premiere på turné-koncert

27. november 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften spillede Musikskolens MGK-hold den første af en række koncerter i deres turné-program.

MGK-linien på Sønderborg Musikskole er for alle dem, der rigtigt gerne vil være meget bedre til deres musik.

“Vi lærer så meget, at flere af os kan søge ind på konservatoriet, men det er selvfølgelig ikke et krav, at vi søger”, sagde en af eleverne fra MGK. Hun opfordrer musikglade unge til at tage en snak med skolens MGK-elever og få at vide, hvordan det er at komme til optagelsesprøve og også at være på skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er netop det med at opleve en koncert, der indeholder stort set alle de genrer, som Sønderborg Musikskole kan gøre unge dygtige til at mestre, som puiblikum på Musikskolen fik med sig hjem.

Og springer man med på et af musikskolens hold, så ligger det fast, at man bliver bedre til at spille eller synge.

Om det førrer til en levevej, kan ingen sige.

Sådan bliver det sikkert kun for de få – men alle de andre får alligevel bedre oplevelser med deres musik end de ville have fået, hvis ikke de havde lært alt det, som skolen har at byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...