Michael Vogensen frigav sin cd på Penny Lane

17. april 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det allerførste eksemplar af Michael Vogensens cd blev solgt på Penny Lane torsdag aften, hvor de mange gæster havde fornøjelsen af at høre numrene fra pladen live.

Her har Michael Vogensen lige solgt sin første cd.

Her har Michael Vogensen lige solgt sin første cd.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Penny Lane sang de fleste med – efter bedste evne – og det var med til at løfte stemningen i lokalet.

Og Michael Vogensen selv var i et fortrinligt humør, fordi det jo ikke er hver dag, man sådan lige sender en cd med sig selv på gaden. Heldigvis er det en live-optagelse, så den herlige stemning, som skabes af publikum er med. To af numrene er Vogensens egne, mens resten er de cover-numre, som publikum allerhelst vil høre, når han optræder rundt omkring med sin guitar.

Selvtilliden fik lige et ekstra skub opad, da den lokale musiker måtte finde en pen og skrive sin autograf på en af cd’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så er man da noget.

Hvis du vil have et eksemplar, så kan det købes hos Ole’s Chokolade i Sønderborg og selvfølgelig har Michael Vogensen nogle stykker med ud, når han optræder.

Klik på knappen og se billeder fra Penny Lane:

Knap

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...