Michael Vogensen frigav sin cd på Penny Lane

17. april 2014 Kultur

Det allerførste eksemplar af Michael Vogensens cd blev solgt på Penny Lane torsdag aften, hvor de mange gæster havde fornøjelsen af at høre numrene fra pladen live.

Her har Michael Vogensen lige solgt sin første cd.

Her har Michael Vogensen lige solgt sin første cd.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Penny Lane sang de fleste med – efter bedste evne – og det var med til at løfte stemningen i lokalet.

Og Michael Vogensen selv var i et fortrinligt humør, fordi det jo ikke er hver dag, man sådan lige sender en cd med sig selv på gaden. Heldigvis er det en live-optagelse, så den herlige stemning, som skabes af publikum er med. To af numrene er Vogensens egne, mens resten er de cover-numre, som publikum allerhelst vil høre, når han optræder rundt omkring med sin guitar.

Selvtilliden fik lige et ekstra skub opad, da den lokale musiker måtte finde en pen og skrive sin autograf på en af cd’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så er man da noget.

Hvis du vil have et eksemplar, så kan det købes hos Ole’s Chokolade i Sønderborg og selvfølgelig har Michael Vogensen nogle stykker med ud, når han optræder.

Klik på knappen og se billeder fra Penny Lane:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...