Mihaela Oprea indspiller musik i Alsions koncertsal

3. juli 2018 Kultur

Ugens første dag lægger Koncertsalen i Alsion rammen om en cd-indspilning med Mihaela Oprea og Jakob Bahr, som spiller rumænske og danske værker.

“Vi vil indspille rumænske og danske værker for violin og klaver. Halvdelen af værkerne er danske”, siger Mihaela Oprea, som fik ideen til en udgivelse.

“Jeg elsker både Rumænien – som jeg kommer fra – og  Danmark. Derfor er det naturligt at spille musik fra begge lande

De to musikere har tidligere mødt hinanden på Musikskolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg syntes Jakob Bahr spillede fantastisk, så jeg inviterede ham til at spille med i Pro Musica”, siger Mihaela Oprea, der også inviterede ham til at være med på den kommende cd.

Jakob Bahr sætter pris på at være med.

“Så får jeg chancen for at lære nogle rumænske værker at kende”, siger han og tilføjer, der også er enkelte af de danske værker, som er nye for ham.

“Men der er også musik, som de fleste kender. Blandt andet Tango Jalousi, Brudevalsen og lidt fra Carl Nielsen”, siger Mihaela Oprea, der vnter, at cd’en er klar til efteråret, så den kan komme under juletræerne til jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...