Mihaela Oprea: Vituost og romantisk

25. maj 2016 Sønderborg

Mihaela Oprea er koncertmester for 2. violinerne og har spillet i Sønderjyllands Symfoniorkester i over 16 år. Sammen med den unge danske dirigentkomet Christian Kluxen står de i spidsen for Sønderjyllands Symfoniorkester med Wieniawskis violinkoncert samt værker af Mozart, Schubert og Brahms.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

“Det er virkelig smuk musik, de går direkte i hjertet”, siger Mihaela Oprea til SønderborgNYT. Hun forklarer, at det med en romatisk koncert betyder, at musikken er fra den periode, der hedder romantikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Romantikken er i blandt andet musik, billedkunst, litteratur”, siger Mihaela Oprea.

Mihaela Oprea glæder sig til koncerten den 2. juni.

Mihaela Oprea glæder sig til koncerten den 2. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Violinisten er slet ikke i tvivl om, hvem der virkeligt vil nyde koncerten, der spilles i Alsions koncertsal torsdag den 2. juni kl. 20.

“Det er det, vi kalder let tilgængelig musik og den kan n ydes af alle. Også af dem, der ikke plejer at høre klassisk musik”, siger hun.

Køb din billet HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...