Miljø: Vandfri urinaler er bedst for miljø og tegnebog

18. juli 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Fokus på arbejdsmiljø og hygiejne i kombination med øgede omkostninger til vand og vandafledning får i stigende omfang virksomheder, oplevelsescentre, lufthavne, restauranter, cafeer og biografer til at investere i vandfri urinaler.

Klik på billedet og læs mere.

Klik på billedet og læs mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interessen er så stor, at det sønderjyske firma Waterless Scandinavia i Broager, der – som de første introducerede vandfri urinaler herhjemme tilbage i 1998 – halvvejs gennem 2014 allerede har installeret det samme antal urinaler som i hele 2013.

– Vi har netop hørt fra et diskotek i Holstebro, der har reduceret sit vandforbrug med 30 pct. efter de vandfri urinaler blev taget i brug. Besparelsen kan ses på bundlinjen, siger direktør Hans Tjørnelund, der sammen med partneren Paul Yde Knudsen står bag firmaet.

Waterless Scandinavia har agenturet for amerikanske Falcon urinaler i hele Skandinavien. Hidtil har det svenske, finske og norske marked ligget lidt underdrejet, men nu er der en ændring på vej. Derfor fører man i øjeblikket forhandlinger med flere mulige samarbejdspartnere og grossister på markedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...