Miljø: Vandfri urinaler er bedst for miljø og tegnebog

18. juli 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Fokus på arbejdsmiljø og hygiejne i kombination med øgede omkostninger til vand og vandafledning får i stigende omfang virksomheder, oplevelsescentre, lufthavne, restauranter, cafeer og biografer til at investere i vandfri urinaler.

Klik på billedet og læs mere.

Klik på billedet og læs mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interessen er så stor, at det sønderjyske firma Waterless Scandinavia i Broager, der – som de første introducerede vandfri urinaler herhjemme tilbage i 1998 – halvvejs gennem 2014 allerede har installeret det samme antal urinaler som i hele 2013.

– Vi har netop hørt fra et diskotek i Holstebro, der har reduceret sit vandforbrug med 30 pct. efter de vandfri urinaler blev taget i brug. Besparelsen kan ses på bundlinjen, siger direktør Hans Tjørnelund, der sammen med partneren Paul Yde Knudsen står bag firmaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Waterless Scandinavia har agenturet for amerikanske Falcon urinaler i hele Skandinavien. Hidtil har det svenske, finske og norske marked ligget lidt underdrejet, men nu er der en ændring på vej. Derfor fører man i øjeblikket forhandlinger med flere mulige samarbejdspartnere og grossister på markedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...