Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112
Mælk i Ulkebøldam. Foto: Sønderborg Kommune
Mælk i Ulkebøldam. Foto: Sønderborg Kommune

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam.

Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. rens, som ligger vest for Grundtvigs Allé, og forbassin til Ulkebøldam, skriver Sønderborg Kommune.

“Mælk er skadeligt for smådyr, men når nu der ikke er noget liv i Ulkebøldam lige nu på grund af sommerens forurening, så er vores vurdering, at mælken ikke udgør en risiko. Vi lader tiden arbejde med at fortynde forureningen, inden der ledes noget ud i Augustenborg Fjord”, siger Lisbeth Møller Jensen, afdelingsleder for Vand og Natur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune fik anmeldelsen om forureningen lidt før klokken 15, og da var Miljøvagten allerede orienteret. Miljøvagten er på stedet og overvåger situationen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...