Miljørigtig miljøbil

13. august 2013 Uncategorized

Når der fremover tømmes affaldsspande i Sønderborgs indre by, så sker det med en ny, eldrevet miljøbil. Det er et led i Vej og Parks nye, lydløse renholdelsesstrategi.

Her er den mijørigtige miljøbil.

Her er den mijørigtige miljøbil.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Miljøbilen har en rækkevidde på 80 km, inden den skal oplades og det koster 15 kr. i strøm for 100 km kørsel. En ekstra gevinst ved den eldrevne miljøbil er, at den kan vende rundt på meget lidt plads, og det gør alting meget nemmere, når den skal køre på gågaden, hvor der er mange mennesker.

 

Miljøbilen bliver meget synlig i bybilledet og er med til at styrke Sønderborg Kommunes grønne image. Det handler om grøn transport og mindre støj- og luftforurening i den indre by. I indkøb bilen er lidt dyrere, men i drift forventes den at være noget billigere end en traditionel model.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...