Miljørigtig miljøbil

13. august 2013 Uncategorized

Når der fremover tømmes affaldsspande i Sønderborgs indre by, så sker det med en ny, eldrevet miljøbil. Det er et led i Vej og Parks nye, lydløse renholdelsesstrategi.

Her er den mijørigtige miljøbil.

Her er den mijørigtige miljøbil.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Miljøbilen har en rækkevidde på 80 km, inden den skal oplades og det koster 15 kr. i strøm for 100 km kørsel. En ekstra gevinst ved den eldrevne miljøbil er, at den kan vende rundt på meget lidt plads, og det gør alting meget nemmere, når den skal køre på gågaden, hvor der er mange mennesker.

 

Miljøbilen bliver meget synlig i bybilledet og er med til at styrke Sønderborg Kommunes grønne image. Det handler om grøn transport og mindre støj- og luftforurening i den indre by. I indkøb bilen er lidt dyrere, men i drift forventes den at være noget billigere end en traditionel model.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...