Millioner fra A. P. Møller Fonden til Mulitikulturhuset

5. december 2015 Kultur

Der er stor glæde i Sønderborg Kommuneder, fordi der lige er landet en stor pose penge, der luner ekstra godt her op til jul.ewers

I forbindelse med masterplanen for havneområdet og opførelsen at et nyt multikulturhus har A.P. Møller Fonden valgt at støtte byggeriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

De mange millioner skal bl.a. bruges til renovering at det gamle Ewers Pakhus samt til digitale installationer, som skal gøre projektet mere seværdigt.

Hele Multikulturhuset skal efter planen være færdig i slutningen af 2017 og bliver en af perlerne i den arkitektur, der kommer til at pryde havnefronten.

Når Multikulturhuset står færdig vil det blandt andet blive hjemsted for Sønderborg Bibliotek, Det Tyske Mindretals Bibliotek og Sønderjyllands Kunstskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i det hele taget ønsker Sønderborg Kommune, at inddrage så mange lokale attraktioner, aktører og iværksættere indenfor kunst, kultur og læring som muligt for at sikre nytænkning og dynamik i huset, og samtidig skabe øget opmærksomhed og vækst i lokalområdet. 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...