Mindehøjtidelighed ved Graven i Haven

18. februar 2016 Kultur

De Danske Forsvarsbrødre og Hjemmeværnet gennemfører mindehøjtidelighed ved graven i haven ved Bøffelkobbelhuset på Amtsvejen til Nybøl.Bøffelkobbel MBC (1)

Højtideligheden finder sted mandag kl. 11.00 og er et samarbejde mellem De Danske Forsvarsbrødre og Hjemmeværnet. Der lægges kranse og buketter fra Forsvarsbrødrene, Hæren, Sønderborg Kommune og familie til den ene af de faldne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Talen i år holdes af en af de faldnes efterkommere.

Højtideligheden afsluttes med sangen “Slumrer sødt i Slesvigs jord”.

Mindehøjtideligheden gennemføres til minde om de to faldne, der er begravet i haven tæt på amtsvejen. Her blev de begravet for 152 år siden, da kampene fandt sted i 1864.

Graven i haven er blandt Sønderjyllands mange smukke historiske mindesmærker og Bøffelkobbelhuset med “Graven i Haven” indtager en særlig plads!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer rundt i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...