Mindeord over Per Juhl

27. april 2016 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sportschef Rasmus Andreassen, FC Sønderborg, skriver:

Onsdag den 27. april mistede vi pludseligt en af FC Sønderborgs grundlæggere, Per Juhl.
Per Juhl var med til at starte samarbejdet tilbage 2007/08 og har siden hen spillet en aktiv rolle i holdsamarbejdet FC Sønderborg. Ud over at være medlem i Styregruppen, var Per Juhl også med til at udforme den ny 2020 visionsplan, lige som han var en aktiv del af FC Sønderborgs ny forretningsudvalg.
Artiklen fortsætter under annoncen

Til daglig var Per Juhl også en særdeles aktiv person i Sønderborg Fremad. Både på den administrative side hvor han fungerede som Ungdomsformand, lige som han altid fandt tid til at træne et fodboldhold. Ingen tvivl om at Per Juhl var en helt særlig person, der har anvendt en stor del af sit liv til fodbolden i lokalområdet. Per Juhl har i den grad været med til at løfte lokalfodbolden og det vil vi være ham evigt taknemlig for.
Vores tanker går til familien i denne svære tid.
Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med Danmarksseriekampen mod Roskilde lørdag kl. 14.00 på Alsie Express Park, vil vi inden kampen mindes Per Juhl.
22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...