Mindfulness: Kari Bjerke laver hold for fortsættere

5. oktober 2015 Samfund
Kari Bjerke er klar til at tage imod et nyt hold, der vil videre med deres mindfulness.

” width=”300″ height=”200″ /> Mindfulness-instruktør Kari Bjerke.

“Vi mødes  hver torsdag i 8 uger i 1½ time, hvor vi hver gang begynder med en halv times mindful yoga efterfulgt at 1-2 mindfulness meditationer med lidt guidning. Der vil være mindful snak om egen træning og om mindfulness ind imellem meditationerne”, siger Kari Bjerke.
Dette 8-ugers mindfulness forløb er til dig, der ønsker fordybelse og som tidligere enten har taget et 8-ugers introduktions forløb hos Kari Bjerke eller lært om mindfulness andre steder. Alle, der har kendskab til mindfulness er velkomne til at deltage på dette fortsætter hold.
“Nogle gange er en introduktion i mindfulness ikke nok for at få metoden ind under huden. Forløbet her kan derfor  blive en måde at kick-starte din egen praksis hjemme. Eller måske har du bare brug for at være i et fællesskab med andre omkring meditationen og det sagtens være grund til at deltage”, siger Kari Bjerke, som er instruktør for holdet.
For yderligere info og evt tilmelding: www.mindfulnessway.dk , på Facebooksiden Mindfulnessway, skriv til mail: kari@mindfulnessway.dk eller ring til Kari Bjerke på mobil 4030 1442.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk