Mindre scene til kinesisk Nytårsshow betyder nye ledige pladser

9. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Det gik forrygende stærkt med at komme af med alle billetter til tirsdagens store kinesiske Nytårsshow, hvor akrobater og dansere fra det centrale Kina, De tusind søers provins, sætter gang fejringen af Hanens År.

“Vi vil gerne give endnu flere muligheden for at få den fantastiske oplevelse med, så scenen er gjort mindre og det betyder ekstra pladser og dermed ekstra billetter – til de hurtige”, siger Tanja Zeba fra Sønderborg Event.

Entreen er gratis og du sikrer dig en plads ved at klikke på LINKET her.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når billetten er bestilt, så ses der en bekræftelse på, at man har tilmeldt sig og den skal man bare printe ud og tage med i Alsion tirsdag aften og så slipper man ind i Koncertsalen”, siger Tanja Zeba til SønderborgNYT.

Der er ikke bestemte pladser i Koncertsalen, så de , der kommer i god tid og de hurtige får de pladser, som de helst vil have.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...