Misa Tango – en fantastisk, følelsesfuld oplevelse

15. december 2014 Kultur

Martin Palmeri er en særdeles kendt argentiner, der har komponeret operaer, oratotier, korværker og orksterkompositioner. Og mandag aften IMG_6483sad han ved sit flygel på scenen i koncertsalen i Alsion og spillede sin egen Misa Tango – Misa a Buenos Aires sammen med Syddansk Universitets Kammerkor og Syddansk Universitets Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christina Dahl, Luca Colantonio og Martin Palmeri.

Christina Dahl, Luca Colantonio og Martin Palmeri.

Og de små 75 tilhørere fik en helt fantastisk, inderlig og forførende musikalsk oplevelse, hvor de flere hundrede år gamle latinske tekster blev koblet på musik, der har elementer fra tangoen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dirigenten var Saul Zaks. Christina Dahl,mezzosopran og på bandoneón var Luca Colantonio.

Mandag var det uropførelsen af Misa Tango, der blev lagt ører til i godt 45 minutter – og i januar tager Syddansk Universitets Kammerkor til Carnegie Hall, hvor Martin Palmeris eget orkester også deltager, når Misa Tango igen skal tryllebinde et publikum.

billede

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...