Misa Tango – en fantastisk, følelsesfuld oplevelse

15. december 2014 Kultur

Martin Palmeri er en særdeles kendt argentiner, der har komponeret operaer, oratotier, korværker og orksterkompositioner. Og mandag aften IMG_6483sad han ved sit flygel på scenen i koncertsalen i Alsion og spillede sin egen Misa Tango – Misa a Buenos Aires sammen med Syddansk Universitets Kammerkor og Syddansk Universitets Symfoniorkester.

Christina Dahl, Luca Colantonio og Martin Palmeri.

Christina Dahl, Luca Colantonio og Martin Palmeri.

Og de små 75 tilhørere fik en helt fantastisk, inderlig og forførende musikalsk oplevelse, hvor de flere hundrede år gamle latinske tekster blev koblet på musik, der har elementer fra tangoen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dirigenten var Saul Zaks. Christina Dahl,mezzosopran og på bandoneón var Luca Colantonio.

Mandag var det uropførelsen af Misa Tango, der blev lagt ører til i godt 45 minutter – og i januar tager Syddansk Universitets Kammerkor til Carnegie Hall, hvor Martin Palmeris eget orkester også deltager, når Misa Tango igen skal tryllebinde et publikum.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...