Mød Almaz Mengesha – dobbelt benamputeret triatlet – på Dybbøl Bibliotek

5. oktober 2016 Kultur

Almaz Mengesha er ikke som kvinder er flest. Ikke alene er hun adopteret fra Etiopien, hun er også dobbelt benamputeret. Det har dog ikke slået hende ud. Det har derimod gjort hende stærk – så stærk, at hun har vundet titlen som Danmarksmester i Triatlon, som den første dobbelt benamputerede kvinde.

Mød Almaz Mengesha på Biblioteket Dybbøl tirsdag kl. 16, og hør hende fortælle om aldrig at tæmme sin indre kriger.

Almaz Mengeshas livsfilosofi er: ”Jeg starter, der hvor andres drømme holder op”, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Almaz Mengesha er født og opvokset i Etiopien, et af verdens fattigste lande i Afrika, hvor hun i en trafikulykke mistede begge mine ben. Hun blev adopteret til Danmark i en alder af 12 år, har uddannet sig til socialrådgiver og arbejder som afdelingschef.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...