Mød forfatterne: De Politiske Håndværkere

9. november 2017 Kultur

Mange kender politikeren Benny Engelbrecht, der har været folketingsmedlem i 10 år, men de færreste kender hans bror Flemming Sørensen, der er journalist og blandt andet har undervist på Journalisthøjskolen.

Sammen har de to brødre skrevet bogen ”De Politiske Håndværkere”, der sætter ord på, hvad det er, der sker i det politiske værksted, når mediernes kameraer er slukket.

I bogen De politiske håndværkere fortæller ni nuværende og tidligere medlemmer af Folketinget, kendte som ukendte, åbenhjertigt om deres arbejde i det politiske maskinrum bag Christiansborgs mure.

Artiklen fortsætter under annoncen

De ni politikere er Henrik Dam Kristensen (S), René Christensen (DF), Mike Legarth (K), Søren Gade (V), Steen Gade (SF), Mette Bock (LA), Henning Hyllested (EL), Karen Klint (S) og Marianne Jelved (RV).

Desuden medvirker Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF), som gør status over demokratiet og fortæller sine visioner om, hvordan vi kan udvikle og forbedre det, skriver forfatterne i en pressemeddelelse.

Alt det fortæller forfatterne mere om til et gratis arrangement søndag den 19/11. Der vil blive serveret kaffe med brød til. I forbindelse med arrangementet vil det også være muligt at få sin bog signeret.

Arrangementet finder sted på St. Rådhusgade 5, hvor Socialdemokratiet har deres valgcafé.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk