Mød Martin Brygmann hos Arnold Busck på onsdag

2. februar 2018 Kultur

Skuespiller og komponist Martin Brygmann besøger Arnold Busck onsdag kl. 13-14.00 for at signere sin nye coffee-table-bog Bates Delight og albummet af samme titel, der er lavet på både vinyl og CD, samt spille lidt musik sammen med Ole Kibsgaard.

Nye dogmer og besværlige benspænd

I foråret 2014 bestilte Martin Brygmann et album hos sig selv. Efter at have skrevet mere end 100 sange til andre, var det nu på tide at have sig selv som kunde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev en tour de force, der bragte ham til USA, Tyskland, Polen og Sverige og Martin Brygmann fandt på nye dogmer og besværlige benspænd for sig selv, skriver Arnold Busck i en pressemeddelelse.

Han besluttede nemlig at have fingrene i alle dele af projektet; produktion, distribution, video, art work, sociale medier, dokumentation, coffee-table-bog og turné.

Den vanskelige og spændende vej

Martin Brygmann involverede de dygtigste musikere, kan kunne finde i Sverige, indspillede i det samme analoge studie som ABBA og fik seks gange Grammy-vinder Vince Mendoza til at arrangere og dirigere musikerne fra Danmarks Underholdningsorkester. Alt blev dokumenteret på film og den prisvindende foto-dokumentarist Åsa Sjöström tog billeder undervejs.

I bogen fortæller Martin Brygmann om sine inspirationer, tekster og den vanskelige og spændende vej til det – for ham – perfekte album Bates Delight.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk